bemmel I

statige burgemeesterswoning

Deze voormalige, statige burgemeesterswoning werd eind jaren zeventig gebouwd en is sinds een aantal jaar het trotse bezit van dit ondernemersechtpaar. Na de aankoop zijn we direct gevraagd mee te denkenover de verbouwing en inrichting van deze royale villa.
Wat vast stond was de lievelingskleur van de vrouw des huizes, blauw.

duresta

zithoek als uitgangspunt

Nadat wij een aantal jaar geleden ook de inrichting van het vorige huis hadden verzorgd, was de bestaande, antiekblauwe zithoek van Duresta het uitgangspunt voor de nieuwe inrichting. De gordijnen in de prachtig antiekblauwe tinten van Zimmer & Rhode zijn voor de begane grond de verbinding van alle ruimtes. Verder is in het hele huis gekozen voor warme maar rustige tinten en patronen. In de hal vormt de zakkroon in combinatie met het streepbehang van Zoffany een prachtig geheel. De roomgouden vitrages voor alle ramen geven het huis van de buitenkant een rustige, warme uitstraling.

kantoor

in globe wernicke stijl

Ook aan de heer des huizes is gedacht. Via de authentieke, eikenhouten trap kom je uit op de deur die leidt naar het kantoor dat helemaal in Globe Wernicke-stijl is uitgevoerd. Kortom, een prachtige thuishaven waar de hele familie elkaar kan ontmoeten.