Interieuradvies

laat uw eigen smaak beslissen


Zelfs wanneer u uw eigen smaak heel goed kent en u precies weet wat u mooi vindt en wat niet, dan nog is het moeilijk om uw eigen interieur helemaal naar uw smaak te krijgen. Of een interieur helemaal in harmonie is en dus perfect klopt, hangt af van veel factoren. De belangrijkste regel bij het samenstellen van een interieur is dat u zelf 100% achter elke keuze moet staan. Laat u vooral niet leiden door de trend van het moment. U moet er immers zélf langdurig gelukkig van worden!
combineer stijlen


Maak een helder ontwerp voor een indeling die past bij de functie van de ruimte. Geef uzelf ook de ruimte om de gekozen stijl te combineren met andere stijlen en stromingen zodat het geheel wat spannender en gevarieerder wordt. Dat geldt overigens ook voor de keuze van materialen en kleuren van meubels en stoffering. Alles hetzelfde zorgt voor een rustig beeld. Maar wat de één ervaart als ‘zen’ vindt een ander weer saai en gemakkelijk. Keuze en toepassing van de juiste combinatie van kleuren en materialen is essentieel voor een harmonieus en levendig interieur.


Interieuradvies van de residentie

Wilt u het optimale interieur creëren, wees dan vooral niet bang om wat hulp te vragen. Een kritische, professionele en creatieve blik maakt het keuzeproces eenvoudiger en kan teleurstellingen voorkomen. Wij begeleiden u graag op weg naar een optimaal interieur. Bij het inrichten van één enkele ruimte, zoals de woonkamer, maar ook in de ontwerpfase bij het indelen en inrichten van een nieuwe woning.

Bent u op zoek naar inspiratie?

EN EVENTUEEL OOK ADVIES?


Dan bent u van harte welkom in de showroom van De Residentie in Bemmel, om hier ter plekke te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.


Wilt u dat wij constructief met u meedenken? Neem dan wat foto’s mee van de bestaande situatie, zodat uw ruimte ook ons weer kan inspireren tot een passend advies. Houdt u aan dit eerste bezoek een prettig gevoel over en denkt u dat wij meer voor u kunnen betekenen, dan komen we graag eens geheel vrijblijvend bij ú langs om met u mee te denken over het optimale interieur waarin u zich jarenlang op en top thuis kunt voelen.