duresta bank:
Al vanaf €2900

Duresta

De top in klassiek Engels zitcomfort


Al ruim 80 jaar is Duresta de producent van traditioneel handgemaakte zitmeubelen. Uit hout opgebouwde rompen met traditionele verbindingen, voorzien van metalen geveerde bedden, standaard met een garantietijd van 25 jaar. Ieder model is apart ontworpen, heeft een eigen karakter en manier van zitten. Kleine details in de vormgeving en het bijzonder fraaie stoffeerwerk zijn de kenmerken van Duresta. De eigen stoffencollectie is er een met de meest uiteenlopende speciaal geselecteerde meubelstoffen passend bij de vele stijlcollecties die Duresta voert. 


Duresta banken vanaf € 2900!

Het klassieke meubelmerk Duresta heeft een ongekend goede kwaliteit. Dat vertaalt zich ook in de prijs. Toch levert Duresta banken vanaf 2900 euro. En dat betekent niet dat de kwaliteit minder is, zeker niet! De prijs is alleen veel redelijker dan de prijzen van vele andere meubelmerken die voor banken van inferieure kwaliteit meer geld rekenen.


Duresta International Collection

Met trots kunnen we zeggen dat onze eigen Durestacollectie in onze showroom tijdens ruim 20 jaar dealerschap is uitgegroeid tot de meest uitgebreide van Nederland. En sinds kort hebben we onze showroom nog verder uitgebreid met de waanzinnig mooie eigentijds-klassieke International Collection, een echte Duresta-collectie met de stijl en allure van deze tijd.   

Duresta Barrington
Duresta Barrington
Duresta Kensington
Duresta Kensington
Duresta Selkirk
Duresta Selkirk
Duresta Kensington
Duresta Kensington
Duresta Beresford
Duresta Beresford
Duresta George
Duresta George

Het begon met de hornblower...

De echte klassieker van Duresta is de Hornblower driezits sofa – 20 jaar geleden het topmodel van Duresta. De Hornblower was het eerste Duresta showroommodel van De Residentie. Een bijzondere, royale kasteelbank met prachtige rondingen en verfijnde details. Destijds een welkome afwisseling in de klassieke – en vooral traditionele – woonwereld. Duresta is voor ons vanaf het eerste moment een schot in de roos, een klassiek meubelmerk dat uitstijgt boven de veelal traditioneel vormgegeven en ingetogen bestaande collecties. Met van alles net even meer – zonder over-the-top te gaan – geven de tijdloze banken en fauteuils van Duresta het interieur uitstraling en allure, gezelligheid en warmte én een ongeëvenaard zitcomfort. 


 Duresta 80 jaar!

Onlangs vierde Duresta haar 80-jarig jubileum en liet zien helemaal klaar te zijn voor de toekomst. De van oorsprong traditionele Engelse collectie is uitgebreid met de International Luxury Collection, de Domus Collection en de een collectie in samenwerking met de bekende Britse modeontwerper Matthew Williamson. 

 

Duresta International Luxury

De International Luxury Collection bestaat uit royale, indrukwekkende modellen. Duresta kiest hier voor glamoureuze stoffen in eigentijdse tinten en opvallende patronen. Alle modellen zijn afgewerkte met prachtige details voor haute couture in uw eigen woning. In de showroom van De Residentie vindt u de modellen Antibes, Coco, Gabrielle, Mondrian en de Hermitage.


Duresta Domus

De Domus collectie is een wat modernere, eigentijdse collectie met modellen die betaalbaarder zijn voor een jonger publiek. Maar ondanks de gunstige prijzen worden er geen concessies gedaan aan het gebruikelijke luxueuze comfort. De items uit deze collectie zijn stuk voor stuk stijlvol. En dankzij de eenvoudige lijnen is elk meubel moeiteloos in te passen voor een tijdloze look in een moderne woning.


Duresta Matthew Williamson

De Matthew Williamson Collection is een recente samenwerking met een van de meest iconische modeontwerpers van Groot-Brittannië, Matthew Williamson. Hiermee heeft Duresta een spectaculaire meubelcollectie die barst van kleur, stijl en individualiteit. Een bonte collectie passend in de retro-trend van dit moment. Matthews kenmerkende esthetiek, kleuren en patronen zijn vertaald naar een reeks klassieke en eigentijdse meubelstukken waar wij graag mee werken.


Het assortiment van Duresta is nu zo compleet dat er voor iedere woonstijl passende modellen te vinden zijn met het unieke klassiek Engelse zitcomfort. En Duresta is synoniem voor kwaliteit, dus altijd met een garantie van 25 jaar op de romp!

Duresta Hornblower
Duresta Hornblower
Duresta Kubla Khan
Duresta Kubla Khan

ontwerp uw
eigen duresta

met de duresta-configurator


Gebruik de configurator van het Engelse meubelmerk Duresta om uw eigen Duresta bank of fauteuil vorm te geven en te visualiseren. Helemaal op maat, inclusief stoffen, kleuren en alle andere mogelijkheden. Of breng een bezoekje aan onze showroom. In onze Duresta studio — de grootste van Nederland — hebben we ook de beschikking over een widescreen configurator en stellen we samen met u uw Duresta bank samen.

Duresta Trafalgar
Duresta Trafalgar
Duresta Lansdowne
Duresta Lansdowne
Duresta Belvedere
Duresta Belvedere
Duresta Hermitage
Duresta Hermitage
Duresta Emma
Duresta Emma
Duresta Manolo
Duresta Manolo
Duresta Waldorf
Duresta Waldorf
Duresta Lorenzo
Duresta Lorenzo
Kensington sofa
Kensington sofa
Duresta Hornblower
Duresta Hornblower
Duresta Ruskin
Duresta Ruskin
Duresta Belvedere
Duresta Belvedere
Duresta Trafalgar
Duresta Trafalgar

Duresta outlet

uitverkoop bij de residentie


Alle meubelen van Duresta worden standaard met een garantietijd van 25 jaar geleverd. Dat geeft al aan dat de kwaliteit van deze fauteuils en banken ongeëvenaard is. Ieder model is apart ontworpen, heeft een eigen karakter en manier van zitten. Kleine details in de vormgeving en het bijzonder fraaie stoffeerwerk zijn de kenmerken van Duresta. De Residentie heeft de grootste collectie Duresta meubelen van Nederland. Naast de nieuwste modellen en uitvoeringen hebben wij ook veel 'oude' modellen in onze showroom staan. Veel van deze modellen kunnen wij leveren met hoge kortingen. Via onderstaande knop treft u een greep uit ons aanbod.