Zijtaart

In het Brabantse Zijtaart ligt te midden van de landerijen deze authentieke monumentale boerderij, compleet met een origineel bakhuisje en een prachtige nostalgische tuin. Binnen in de woonkamer, met prachtige openhaard en opkamer, is de basis compleet voor een warme, klassieke en nostalgische inrichting.
De bewoners zijn op een doordeweekse ochtend voor het eerst bij ons in de showroom. Ze vallen voor het zitcomfort en de uitstraling van de zitmeubelen van het Engelse Wade. Na een dagje meubels kijken wordt het enthousiasme bevestigd en gaan ze er voor.
Vervolgens bezoeken wij Zijtaart en maken plannen voor de nieuwe inrichting. Aan de hand van deze plannen worden de juiste modellen in diverse stoffen uitgezocht, allemaal in de rode tinten. Vanwege de minimale lichtinval valt de keuze op een vloerkleed van Brintons in Coronet Gold, een warme en zonnige toevoeging. De verlichting bestaat uit een aantal klassieke lampvoeten met in dezelfde stijl verschillende handgemaakte plooikappen. In combinatie met de klassiek opgenomen gordijnen straalt dit interieur een authentieke en voorname sfeer uit. Iets waar wijzelf, maar nog veel belangrijker, de bewoners uiterst tevreden over zijn.

Trefwoorden

klassieke zitmeubelen Wade Brintons vloerkleed lampvoeten plooikappen

Foto's

Zijtaart - 001Zijtaart - lampvoet-vaaslamp-lampenkap-crimwayZijtaart - fauteuil-wadeZijtaart - fauteuil-wadeZijtaart - 005Zijtaart - 006
Zijtaart - fauteuil-wade-vloerkleed-salontafel-brouZijtaart - fauteuil-wadeZijtaart - 009Zijtaart - 010Zijtaart - fauteuil-wadeZijtaart - salontafel-brou-lampvoet-empel-
Zijtaart - lampvoet-empel-lampenkapZijtaart - 014Zijtaart - 015Zijtaart - bank-wadeZijtaart - bank-wadeZijtaart - 018
Zijtaart - lampvoet-crimwayZijtaart - 020Zijtaart - lampvoet-empel-lampenkapZijtaart - 022Zijtaart - 023

0 items