Elst II

Voor dames die van exclusieve kleding houden is er bij Bodyline in Elst van alles te vinden; lingerie, schoenen, badmode en nog veel meer.
De twee enthousiaste, ondernemende dames Kitty en Anja hebben vorig jaar de bestaande winkel 100% vergroot en zochten naar een passend interieur dat het bestaande en het nieuwe gedeelte tot één geheel zou maken. Op de vraag of we mee wilden denken over de inrichting en indeling van de nieuwe zaak zijn wij natuurlijk enthousiast ingegaan. Hier lag voor ons weer een nieuwe uitdaging!
De spannende huisstijl in zwart goud was het uitgangspunt , waarbij de keuze voor een zwarte vloerbedekking met gouden logo al snel werd gekozen. De vloerbedekking van EGE is speciaal ontworpen en vormt een mooie diepe basis. Bij de bestaande barokkast en -stoeltjes is een spannend zwart met gouden panterbehang van Thibaut gecombineerd en zowel de ramen als de kleedkamers zijn voorzien van luxe, glanzende zwart gouden gordijnen.
Al deze elementen samen zijn precies genoeg om de collectie van Bodyline optimaal te presenteren in een luxe en warme ambiance.

Trefwoorden

interieur inrichting vloerbedekking EGE behang Thibaut gordijnen

Foto's

Elst II - bodyline-elstElst II - 002Elst II - 003Elst II - 004Elst II - vloerbedekking-ege-behangElst II - 006
Elst II - vloerbedekking-egeElst II - vloerbedekking-ege-behangElst II - behangElst II - gordijnenElst II - 011Elst II - 012

0 items